Liigu edasi põhisisu juurde

Otsingutulemused

Kui elurikas on Tartu? Tuul Sepp ja Veljo Runnel räägivad elurikkusest avalikul salvestusel

07.08.2023

Kolmapäeval, 9. augustil toimub Supilinna kiigeplatsil Ott Leplandi Emajõe suvekontsert ning enne seda arutlevad loomaökoloog Tuul Sepp ja bioloog Veljo Runnel linna elurikkuse üle. 
 
Tartu Ülikooli loodusmuuseumi ja botaanikaaia taskuhääling „Rukkirääk“ on tegutsenud juba teist hooaega ning käsitletud on erinevaid loodust puudutavaid teemasid. Sel korral räägime Tartu linna elurikkusest ja urbanLIFEcircles projektist, mille eesmärk on tõsta elurikkust linnas, luua omavahel ühendatud rohealade võrgustik, leevendada kliimamuutustest tulenevat mõju ning luua hea elukeskkond kõigile. Projekti käigus töötatakse välja parimad praktikad, mida saavad tulevikus eeskujuks võtta ka teised linnad. 
 
Taskuhäälingu „Rukkirääk“ avalik salvestus koos projektiga seotud osaliste Tuul Sepa ja Veljo Runneliga toimub kolmapäeval, 9. augustil kell 19 Supilinna kiigeplatsil. Salvestus kestab 45 minutit ja osavõtt on tasuta. Kohapeale ootame kõiki huvilisi, keda kõnetab Tartu linna elurikkus. Salvestuse lõppedes kell 20 esineb Ott Lepland. 
 
Tartu ROHEring (rahvusvaheliselt urbanLIFEcircles) on Euroopa Komisjoni LIFE programmi kuuluv projekt. Tartu linna partneriteks on Tartu Ülikool, MTÜ Kino, Rohetiiger, Tallinna Tehnikaülikool ning Riia ja Aarhusi linnad. 
 
Lisateave: 
Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed

+372 737 6076

@email 
www.natmuseum.ut.ee 
 

Foto: Unsplash, Håkon Grimstad