Liigu edasi põhisisu juurde

Otsingutulemused

Kutse: Mere ja soo konverents 2024

07.12.2023

Olete oodatud konverentsile "Meri ja soo", mis toimub 1.-2.02.2024 Tallinna Ülikooli konverentsikeskuses Astra saalis  ja veebis. Konverentsil räägime üheskoos ekspertide ja teadlastega aktuaalsematest mere ja sooga seotud küsimustest, tegevustest ning värskematest uuringutest.

Esimesel päeva peategelaseks on MERI. Juttu tuleb muuhulgas mereelupaikade ja -elanike olukorrast, mereplaneeringust, põllumajandusest, kestlikust toidulauast, hüljestest, linnustikust ja tuuleenergiast.

Teise päeva läbiv teema on SOO ning räägime märgaladega seotud keskkonnapoliitika suundumustest, turbakaevandamisest, kuivendusest, soode taastamistest ja sellest, kuidas on Eesti sood jõudnud erinevatele näitustele Eestis.

Konverentsi päevakava jagame 2024. aasta alguses, kinnitatud kõnelejate nimed leiad siit!

Kui keegi soovib tutvustada oma uurimistööd või mõnd projekti, mis seostub mere ja sooga, ootame konverentsile temaatilisi postreid. Soovist panna konverentsile välja oma poster saab märku anda registreerimisvormis.

Konverentsikeskuses kohapeal osalemise tasu kahe päeva eest on 30 eurot, ühe päeva eest 15 eurot. Tasu abil katame osalejate toitlustuskulud. Veebis osalemine on prii. Ülekande palume teha hiljemalt 26.01.2024 (ELF saab esitada ka arve - selleks lisada registreerimisvormis vastav info), selgitusse panna osaleja nimi:

SA Eestimaa Looduse Fond
Swedbank IBAN nr: EE282200221005100292

Pane end konverentsile kirja!

Mere ja soo konverentsi toimumist toetavad Sigrid Rausing Trust, Mastercard ning ELi liikmesriikide keskkonnaprojektide kaasrahastamise programm LIFE ja Eesti riik projekti  „Kliimamuutustega kohanemise tegevuste elluviimine Eestis“ (AdaptEST, rahastusleping LIFE21-IPC-EE-LIFE-SIP AdaptEst/101069566). Koduleht ja konverents sisaldavad autorite seisukohti ning Euroopa Liit ega abiandvad asutused ei vastuta informatsiooni õigsuse ja sisu kasutamise eest.

Fotod: Sven Zacek